puna Punametsän Ratsastuskoulu
Punametsän Ratsastuskoulu

Tunnit ja hinnat

KEVÄTKAUSI 2018
Kevätkausi 2018 alkaa viikolla 2! Alkamassa on uusi lasten ja kysynnän mukaan mahdollisesti myös aikuisten alkeiskurssi. Lisäksi minitunnit perheen pienimmille jatkuvat lauantaisin. Tilaa on jonkin verran myös edistyneemmissä ryhmissä!

Tarjoamme monipuolisia ratsastustunteja aloittelevista edistyneempiin ryhmiin. Ratsastustunnit ovat arkisin klo 17-20 ja lauantaisin klo 16-18. Lauantaisin mahdollisuus myös ponitalutuksiin perheen pienimmille! Tarjoamme kivat hevoset ja osaavan opetuksen! Sopivia ryhmiä löytyy kaikentasoisille ratsastajille, ja kevään tunneille on vielä hajapaikkoja! Tuntikuvauksissa on lisätietoa eritasoisten tuntien sisällöstä.

Tiedusteluja tunneista voi tehdä puhelimitse (Erja Hämäläinen, 050-547 1473), mutta ilmoittautumiset otamme mielellään sähköpostiin info@punametsanratsastuskoulu.fi Tuntiperuutukset tekstiviestitse omalle opettajalle!

HUOM! Ennen tunnille tuloa tutustuhan huolellisesti ohjeita ratsastajille osioon. Linkin takaa löytyy tärkeää infoa ratsastajille mm. varusteista ja tuntien peruutuksista.

Huomioittehan,että talli ei korvaa tai muuten vastaa sinne jätetyistä tai siellä kadonneista tavaroista! Arvoesineet, esim. lompakko ja kännykkä, kannattaa siis pitää mukana tai jättää kotiin!

left

kevään 2018 tuntikaavio


Kausikorttien hintaan sisältyy varausmaksu, jota ei palauteta. Kausikortin hinta perustuu koko kauteen. Mikäli lopetat kesken kauden, kausikortin maksua ei palauteta.

Erikseen sovittaessa jäljellä olevat tunnit on mahdollista myydä kolmannelle osapuolelle tai hyvästä syystä siirtää seuraavalle kaudelle. Tuntimaksuihin liittyen olethan aina yhteydessä Erjaan.

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Punametsän Ratsastuskoulu Oy pidättää oikeuden muutoksiin.


Opetustuntien kesto on 60min. Kauden aikana kaksi tuntia voidaan järjestää teoriaopetuksena.

Tuntiperuutukset tekstiviestillä omalle opettajalle. Tunti on peruutettu oikein jos se perutaan 2vrk aikaisemmin, mielellään jo heti kun tiedät mahdolliset menosi. Sairastapauksissa peruutus on tehtävä ennen klo 13. Klo 13 jälkeen perutuista tunneista ei saa rästiä.

Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit käyvät meillä maksuvälineenä!
Hyväksymme maksun smartumeilla vain asiakkailta, jotka pystyvät toimittamaan setelit laskun eräpäivään mennessä. Emme hyväksy maksua smartumeilla eräpäivän jälkeen. Setelit on mahdollista toimittaa etukäteen.

Kesä 2017

Tervetuloa mukaan Punametsän ratsastuskoulun kesätoimintaan. Kesä- ja elokuussa järjestetään suuren kysynnän viime kesänä saavuttaneet, lapsille ja nuorille suunnatut nelipäiväiset ratsastuksen alkeiskurssit. Tänä kesänä kesätunnit painotetaan kesä- ja elokuulle, heinäkuulle voi varata yksittäisiä tunteja. Uutuutena mahdollisuus maastotunteihin. Hevosiamme on mahdollista vuokrata kesällä haluamassasi aikataussa. Tältä sivulta löydät tarkemmat tiedot alkeiskurssien sisällöstä, tunneista ja vuokrauksista.
Tältä sivulta löydät tarkemmat tiedot alkeiskurssin sisällöstä, tunneista ja vuokrauksista!

Kesätoimintaan voit ilmoittautua mukaan tallin seinälle, tai sähköpostitse info@punametsanratsastuskoulu.fi Lisätietoja Erja Hämäläinen 0505471473

Tutustu kesän 2017 ohjelmaan tarkemmin TÄÄLLÄ!

Tallipaikat

Karsinavuokra on 490,00 eur/kk. Täysihoito sisältää perusrehut + kivennäiset, hevosen tarhauksen sekä karsinoiden siivouksen ja kuivituksen kerran päivässä . Vapaita karsinapaikkoja voi tiedustella Erja Hämäläiseltä, 050-547 1473.