Punametsän Ratsastuskoulu Oy


Seuraavilla tunneilla on vielä vapaita paikkoja:

KE 19-20 Lapset- Alkeis-/Alkeisjatkokurssi- 1 paikka

Huom! Alkeiskursseille myydään ainoastaan kausikortteja ( sis.20 ratsastuskertaa)


Kiinnostunut yksityis- ja pienryhmätunneista?


Oletko kiinnostunut ratsastamaan pienemmässä ryhmässä ja harrastamaan laadukkaammin? Tämä on oiva tilaisuus esimerkiksi kaveri- tai työporukalle. Vai haluatko täysin yksilöllistä opetusta yksityistuntien muodossa, jolloin opettajan huomio on vain sinussa? Mahdollisuus yksityis- ja pienryhmätunneille on lauantaisin kello 16-18.

Tunnit räätälöidään oppilaiden tason, tarpeiden ja kiinnostuksenkohteiden mukaan. Painotukset voivat olla esimerkiksi: istunta, kouluratsastuksen perusteet, edistyneempi kouluratsastus, esteratsastuksen perusteet, edistyneemmät esteharjoitukset.

Tiedustelut: Erja 0505471473 Varaukset: info@punametsanratsastuskoulu.fi

EU:n yleisö tietosuoja-asetust1a (GDPR) ryhdyttiin soveltamaan 25.5.2018 alkaen. EU:n tietosuoja-asetuksen tavoitteena on parantaa yksityisyydensuojaasi. Asiakastiedot kerätään ilmoittautumisten yhteydessä. Kaikkia asiakastietojamme käsitellään luottamuksellisesti. Pidämme rekisteriä tuntikirjanpitoa, tiedottamista ja laskutusta varten.Henkilötiedot kerätään jokaiselta itseltään, alaikäisten kohdalla myös huoltajalta. Mikäli haluatte lisätä, korjata tai tarkastaa henkilötietoja niin olethan yhteydessä sähköpostitse!

HUOM! Ennen tunnille tuloa tutustuhan huolellisesti ohjeita ratsastajille osioon.Linkin takaa löytyy tärkeää infoa ratsastajille mm. varusteista ja tuntien peruutuksista.

Tallipaikat

Tallipaikan vuokra on 530,00 eur/kk.

Täysihoito sisältääperusrehut + kivennäiset, hevosen tarhauksen sekä karsinoiden siivouksen ja kuivituksen kerran päivässä .


Kausikorttien hintaan sisältyy varausmaksu, jota ei palauteta. Kausikortin hinta perustuu koko kauteen. Mikäli lopetat kesken kauden, kausikortin maksua ei palauteta.

Erikseen sovittaessa jäljellä olevat tunnit on mahdollista myydä kolmannelle osapuolelle tai hyvästä syystä siirtää seuraavalle kaudelle.
Mikäli sinulla on kysyttävää tuntimaksuihin liittyen, olethan yhteydessä sähköpostitse.

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Punametsän Ratsastuskoulu Oy pidättää oikeuden muutoksiin.


10 tunnin kortti on voimassa 12 vikkoa ostopäivästä.

Tuntien kesto on 60min. Kauden aikana kaksi tuntia voidaan järjestää teoriaopetuksena.

Tuntiperuutukset tekstiviestillä omalle opettajalle. Tunti on peruutettu oikein jos se perutaan 2vrk aikaisemmin, mielellään jo heti kun tiedät mahdolliset menosi. Sairastapauksissa peruutus on tehtävä ennen klo 13. Klo 13 jälkeen perutuista tunneista ei saa rästiä.

Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit sekä Ticket Duo ja Sporttipassi käyvät meillä maksuvälineenä!
Hyväksymme maksun smartumeilla vain asiakkailta, jotka pystyvät toimittamaan setelit laskun eräpäivään mennessä. Emme hyväksyä maksua smartumeilla eräpäivän jälkeen.