Kevään 2019 tuntikaavio:

Kiinnostunut yksityis- ja pienryhmätunneista?
Oletko kiinnostunut ratsastamaan pienemmässä ryhmässä ja harrastamaan laadukkaammin? Tämä on oiva tilaisuus esimerkiksi kaveri- tai työporukalle. Mahdollisuus pienryhmätunteihin on pääasiassa keskiviikkoisin klo 19-20. Vai haluatko täysin yksilöllistä opetusta yksityistuntien muodossa, jolloin opettajan huomio on vain sinussa? Mahdollisuus yksityistunteihin on pääasiassa perjantaisin klo 19-20. Voit kysyä tunteja myös muille viikonpäiville!

Tunnit räätälöidään oppilaiden tason, tarpeiden ja kiinnostuksenkohteiden mukaan. Painotukset voivat olla esimerkiksi: istunta, kouluratsastuksen perusteet, edistyneempi kouluratsastus, esteratsastuksen perusteet, edistyneemmät esteharjoitukset…

Tiedustelut: Erja 0505471473 Varaukset: info@punametsanratsastuskoulu.fi

EU:n yleistä tietosuoja-asetust1a (GDPR) ryhdyttiin soveltamaan 25.5.2018 alkaen. EU:n tietosuoja-asetuksen tavoitteena on parantaa yksityisyydensuojaasi. Asiakastiedot kerätään ilmoittautumisten yhteydessä. Kaikkia asiakastietojamme käsitellään luottamuksellisesti. Pidämme rekisteriä tuntikirjanpitoa, tiedottamista ja laskutusta varten.Henkilötiedot kerätään jokaiselta itseltään, alaikäisten kohdalla myös huoltajalta. Mikäli haluatte lisätä, korjata tai tarkastaa henkilötietoja niin olethan yhteydessä sähköpostitse!

HUOM! Ennen tunnille tuloa tutustuhan huolellisesti ohjeita ratsastajille osioon. Linkin takaa löytyy tärkeää infoa ratsastajille mm. varusteista ja tuntien peruutuksista.

Hinnasto:

left


Kausikorttien hintaan sisältyy varausmaksu, jota ei palauteta. Kausikortin hinta perustuu koko kauteen. Mikäli lopetat kesken kauden, kausikortin maksua ei palauteta.

Erikseen sovittaessa jäljellä olevat tunnit on mahdollista myydä kolmannelle osapuolelle tai hyvästä syystä siirtää seuraavalle kaudelle. Mikäli sinulla on kysyttävää tuntimaksuihin liittyen, olethan yhteydessä sähköpostitse.

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Punametsän Ratsastuskoulu Oy pidättää oikeuden muutoksiin.


Opetustuntien kesto on 60min. Kauden aikana kaksi tuntia voidaan järjestää teoriaopetuksena.

Tuntiperuutukset tekstiviestillä omalle opettajalle. Tunti on peruutettu oikein jos se perutaan 2vrk aikaisemmin, mielellään jo heti kun tiedät mahdolliset menosi. Sairastapauksissa peruutus on tehtävä ennen klo 13. Klo 13 jälkeen perutuista tunneista ei saa rästiä.

Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit sekä Ticket Duo ja Sporttipassi käyvät meillä maksuvälineenä!
Hyväksymme maksun smartumeilla vain asiakkailta, jotka pystyvät toimittamaan setelit laskun eräpäivään mennessä. Emme hyväksy maksua smartumeilla eräpäivän jälkeen.

Tallipaikat

Tallipaikan vuokra on 530,00 eur/kk.

Täysihoito sisältää perusrehut + kivennäiset, hevosen tarhauksen sekä karsinoiden siivouksen ja kuivituksen kerran päivässä .