Punametsän Ratsastuskoulu Oy

Tutustuthan huolellisesti näihin ohjeisiin ennen ensimmäistä ratsastustuntia!

Huomioittehan,että talli ei korvaa tai muuten vastaa sinne jätetyistä tai siellä kadonneista tavaroista! Arvoesineet, esim. lompakko ja kännykkä, kannattaa pitää mukana tai jättää kotiin!

-Ratsastajalla tulee olla turvakypärä ja korolliset kengät (esimerkiksi kumisaappaat, ratsastuskengät), sekä säänmukaiset vaatteet. Etenkin pakkasilla suosittelemme kunnon toppavaatteita! Suosittelemme myös turvaliivin käyttöä! Tallilltamme voi tarvittaessa lainata turvakypärän ja raipan.

-Huolehdithan, että ratsastuksenopettajalla on aina voimassa oleva ratsastajan/huoltajan/tm. puhelinnumero hätätilanteiden varalle sekä tiedon kulkua helpottamaan. Ratsastajat eivät ole vakuutettuja tallin puolesta.

-Tuntiperuutukset tekstiviestitse omalle opettajalle! Emme vastaanota peruutuksia sähköpostitse.
Kauden aikana saa peruuttaa kolme tuntia (10h kortilla 2 tuntia) rästimisoikeudella. Tunti on peruutettu oikein jos se perutaan 2vrk aikaisemmin, mielellään jo heti kun tiedät mahdolliset menosi. Sairastapauksissa peruutus on tehtävä ennen klo 13.

-Rästien varaukset on suoritettava heti kun mahdollista! Mikäli rästejä ei ole saatavilla, ole itse aktiivinen ja kysy rästejä aina kun olet paikalla.Rästit on ratsastettava pois kuukauden sisällä peruutuksista. Rästejä ei saa siirtää seuraavalle kaudelle! Peruutettua rästituntia ei korvata.

-Pakkasraja on -20 astetta ja kovalla tuulella -15. Tuntien perumisesta ilmoitetaan aina erikseen. Kauden aikana 2 tuntia voidaan järjestää teoriaopetuksena.

-Saavuthan paikalle viimeistään 15 minuuttia ennen tunnin alkuaa ja varaat aikaa hevosen varusteiden purkamiseen myös tunnin jälkeen! Saat harrastuksesta eniten irti, kun tutustut hevosiin myös maastakäsin. Ratsastuksenopettajaltasi voit kysellä myös tallin hoitajatoiminnasta!

Mikäli jokin asia mietityttää, niin tallin henkilökunnalta, opettajalta ja hoitajilta voi aina kysyä apua!